Huidverstrakking door ultrasone behandeling | Plastische chirurgie Corpus Plus

Huidverstrakking door ultrasone behandeling

De beste huidverstrakkingsmethode ooit !

Huidverstrakking door ultrasone behandeling is geschikt voor het gezicht, hals, onderkin, armen en buik. Uw huid wordt weer strak en u zult een facelift ervaren zonder chirurgische ingrepen.

Er zijn verschillende externe factoren die de veroudering van de huid versnellen, bijvoorbeeld luchtverontreiniging, zonlicht, levensstijl en stress. Door deze veroudering neemt de productie van collageen en elastine in de huid af. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid soepel en elastisch blijft. Om veroudering tegen te gaan dient de productie van deze stoffen dus gestimuleerd te worden.

De huidverstrakkingsbehandeling is de enige huidverjongingsmethode in de plastische chirurgie op basis van ultrageluid. Deze behandeling gebruikt de kracht van ultrasound energie om uw huid op een natuurlijke wijze te liften en te verstrakken, zonder operatie en hersteltijd.

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan vijftig jaar gebruikt ondermeer bij het volgen van de zwangerschap. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de veiligheid en de werking van huidverstakking door ultrasone behandeling verbluffend is.

Voordelen van huidverstrakking door ultrasone behandeling:

  • De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën en een stevigere huid.
  • Slechts één enkele behandeling en geen beschadiging aan uw huidoppervlak.
  • Levert langdurige resultaten zonder operatie en hersteltijd.

 

Het resultaat van de huidverstrakking door ultrasone behandeling wordt zichtbaar in de loop van 3 tot 6 maanden.  Na deze periode ziet u een verbazend liftend effect bij de oogleden, verstrakking van de huid in het gezicht en de hals. Geen enkele methode kan dit resultaat evenaren zonder operatieve ingreep.

De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer jeugdig en stralend uitziet.

 

 

 

Met ultrageluid kan men in de dermis en onderhuids kleine puntvormige beschadigingen aanbrengen zodat de huid aangespannen en het vet verminderd wordt.

Met een handstuk kan men op een bepaalde diepte een rij punten (lijnen) aanbrengen. Deze "lijnen" worden parallel aan elkaar op bvb het gelaat afgeschoten, zonder de huid zelf te raken. Men kan zo ter hoogte van de wangen en de mondbodem soms tot 800 lijnen afvuren.

Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid en kan bepalen op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd.

Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft.