CRYOLIPOLYSE (AFSLANKEN DOOR KOUDE) | Corpus Plus

CRYOLIPOLYSE (AFSLANKEN DOOR KOUDE)

Afslanken door cryolipolyse

Bij een behandeling door cryolipolyse onstaat er een vetvermindering van een specifiek gebied, zoals de buik, de heupen, de benen, het achterwerk en/of de rug.

De behandeling zal over het algemeen niet leiden tot een totaal gewichtsverlies, maar geeft een verbeterde contour.
Een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met de behandelingen geven een optimaal blijvend resultaat.

Cryolipolyse is een nieuwe technologie om plaatselijk overtollig vet te verwijderen door middel van extern toegepaste koude. Er worden zuignappen aangebracht die voor onderdruk zorgen, zodat de huid opgezogen wordt en blootgeteld wordt aan de koude. Gemiddeld duurt een behandeling 45 minuten en is pijnloos.

Cryolipolyse bevriest en verwijdert het vet. 

De resultaten

Het duurt wel minstens één maand vooraleer resultaten zichtbaar worden, die dan ook nog verbeteren tot 3 maanden na de ingreep.

Je bent dan gemiddeld 22% van je vet kwijt op een bepaalde zone. Na de tweede behandeling van de betreffende zone ben je al snel 40% van je vetcellen kwijt.

Het aantal behandelingen en het resultaat hangen af van verschillende factoren zoals de dikte van de vetlaag en de levensgewoonten.

Deze methode werd goedgekeurd door de hoge raad voor geneeskunde die in een studie bevestigde dat cryolipolysis een efficiente manier is om op niet invasieve manier vetweefsel weg te laten smelten.

Afslanken door cryolipolyse:

Hier een video van deze niet operatieve techniek om lokale vetkussens te laten smelten onder invloed van koude. Ze is minder efficient dan een operatieve liposuctie maar ze vereist geen ingreep en is ook goedkoper. De best te behandelen zones zijn de buik, de heupen en rugplooien. 

Deze behandeling is ideaal voor kleinere en middelmatig grote kussens.

Na de sessie kunt u onmiddellijk uw dagelijkse routine hervatten. Er is geen herstelperiode nodig

Het vetweefsel afbouwen door cryolipolyse.

Hier een video met resultaten.

Hier en hier een video over hoe de behandeling gebeurt.

Er zijn achteraf geen noemenswaardige problemen, behoudens af en toe wat blauwe plekken.